nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Maak-kennis-met-ons

Kennismaking:
Wij zijn een bedrijf dat nieuwe veldspuit- machines rechtstreeks af fabriek importeert en in Nederland aan de man brengt, dit doen wij door middel van internet marketing en door middel van een dealer netwerk. Ook het domein veldspuiten.nl linkd aan ons bedrijf. 

Gewasbescherming:
Voor de een, een vak opzich en voor de ander een leuke hobby, vroeger waren gewas beschermingsmachines haast onbetaalbaar en alleen voor professionals weggelegd.
Tegenwoordig is dit voor bijna iedereen mogelijk, simpelweg doordat de prijzen van de machines dit toelaten en de kennis op internet te vinden is.
Wat is er nu meer biologisch dan uw groente en fruit uit eigen tuin te kweken en te benuttigen met een veilig gevoel van zelf geselecteerde sproei- middelen.

Hoe zorgen onze machines voor meer efficiëntie?
De efficiëntie van onze machines word gewaarborgd door de volgende punten:
 • 3-voudig spuitkoppen- systeem standaard meegeleverd voor optimale efficiëntie van het gebruik van de sproei- materialen dus 3-voudige sproeikoppen waarmee u in een handomdraai een andere neveldikte kunt instellen, dit is goed voor het reduceren van de hoeveelheid sproeimiddelen en goed voor uw portemonnee
 • Spuitkop houders waar alle TEE doppen in passen welke in Nederland gangbaar zijn (en hier ook iedere spuitkop is voorzien van een apart filter.
 • Motief voor het aanbieden van gratis transport is het combineren van het wegbrengen van machines met het ophalen van caravans voor onze nevenactiviteit van inkoopcaravans.nl
 • Rede dat wij de beste kwaliteit in verhouding met de laagste prijs kunnen garanderen is dat wij geen dure bedrijfslocatie of veel personeel in dienst hebben, wij opereren hoofdzakelijk via internet en de wederverkoop via een door ons opgezet dealernetwerk, behalve onze magazijnomgeving zijn onze bedrijf- slocatiekosten minimaal.
 • Wij importeren alleen de beste kwaliteitsmachines icm kwaliteitsgarantie, de producent van deze machines is familie en heeft ons het alleenrecht gegeven om deze machines naar west Europa te importeren, deze heeft ons in het verleden aangezet om deze machines te importeren in west Europa en dit is waar wij ons in gespecialiseerd hebben.
 • Deze producent heeft patent op de pompen welke wij leveren hier kom ik later op terug. 


Hoe milieuvriendelijk zijn de machines en waar komt dit door?
De milieuvriendelijkheid van onze machines hebben wij te danken aan de volgende feiten:
 • 3-voudig filter systeem ecologische her- bruikbare filters
 • Fust- reiniger voor het reinigen van de binnenkant van de verpakking van het geconcentreerde sproei- materiaal
 • Speciaal mengsysteem voor optimale mix van de vloeistoffen
 • Mogelijkheid tot vloeibaar kunstmest sproeien, het voordeel van vloeibare stikstof/zwavel of meststoffen is dat ze beter geplaatst en gedoseerd kunnen worden dan de vaste meststoffen.

Voor welk soort gewassen kunnen de machines worden ingezet?
De toepasbaarheid van onze machines is oneindig, ook leveren wij op maat gemaakte machines:
 • Voor alle akker- tuinbouw doeleinden maar ook in kassen op golfbanen voetbalvelden en op privé-erven of camping’s
 • Ook voor wijngaarden en andere gespecificeerde doeleinden kunnen wij een machine op maat gemaakt leveren.

Hoe staat het met het onderhoud van de machines en wat is de levensduur?
Bij een goede verzorging is de levensduur haast oneindig, alle onderdelen zullen blijvend via ons blijvend verkrijgbaar zijn:
 • Ook bij een ietwat laksere behandeling van onze machines is de levensduur minimaal 15 tot 20 jaar, onderhoud is zeer minimaal bij ons krijgt u als enige standaard 3 jaar en tijdelijk 5 jaar garantie. 
 • Reinigen met schoon water na gebruik bevorderd de levensduur wanneer er met agressieve sproeimiddelen gewerkt wordt.
 • Door de haaks gebogen frames word de degelijkheid van de machine extra gewaarborgd ook geeft dit optisch een zeer professionele indruk.

Verkoop argumenten:
 • Wij garanderen 100% tevreden- heids garantie, daarom krijgt u bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen.
 • Tijdelijk 5 jaar garantie en gratis transport 
 • Interesse neem contact met ons op en maak gebruik van onze seizoenaanbiedingen 

Effectieve besproeiing, superieuren efficiëntie van sproei- materialen en de scherpe prijs is voor een Nederlands kwaliteitsproduct essentieel, dit is de rede waardoor Marmet sproei- machines zo populair zijn bij Nederlandsche grote, kleine boeren en mechanisatie- bedrijven. 

Traject:
Aankondiging:
⁃    Mijn bedrijf is geselecteerd door het RTL programma doe maar duurzaam om de duurzaamheid en efficiëntie van onze veldspuit- machines te tonen aan het Nederlandse publiek

Uitzending: 17-april
Ons bedrijf Marmet is geselecteerd door RTL programma Doe Maar Duurzaam om de duurzaamheid en efficiëntie van onze veldspuit- machines te tonen. Ik zou u graag meer details willen tonen hierbij heeft het programma van RTL mij geholpen om de duurzaamheid van onze machines te tonen.  Dit is uitgezonden op RTL voor een herhaling van dit filmpje kunt u gaan naar de homepagina van deze site waar u onderaan het filmpje kunt terug kijken. 

Machine info:
Frames:
Bij de productie van sproeier gebruikten we een moderne techniek met gebogen gesloten profielen dit versterkt de constructie van de sproeier. Vele van onze klanten zijn hier erg van onder hiermee stellen wij onze klanten zeer tevreden mee.

Vloeistof- pomp:
De 120/l pomp is voorzien van een gepatenteerd systeem waardoor de constante uitvoer van vloeistoffen bevorderd word door middel van een luchtkamer, deze elimineert als het ware het pulseren van de vloeistof, waardoor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen verduurzaamd word en er doelgerichter en gelijkmatig op een duurzame en efficiënter manier met sproeistoffen kan worden omgegaan.

Wij zijn uniek met een 4-voudig filter systeem:
1ste filter Tank invoer hierin zit ook de fust- reiniger verwerkt
2de filter vlak voor de pomp deze is gecombineerd met een eventueel aanzuig- optie
3de filter bij de invoer van de distributeur
4de filter gaas filter in voor iedere spuit- dop

Marmet Farming Machines is een bedrijf welke landbouwmachines importeert machines met name  veldspuiten maar ook diverse kleine andere soorten machines voor achter de tractor.

Met ecologische herbruikbare filters en vust- reiniger, 3-voudige sproeikoppen waarmee u in een handomdraai een andere neveldikte kunt instellen
dit is goed voor het reduceren van de hoeveelheid sproeimiddelen en goed voor uw portemonnee, ook is elke sproeikop voorzien van een eigen filter.
Met onze machines is het ook mogelijk om vloeibaar kunstmest te sproeien. 

Bel mail of app snel al uw vragen, ik beantwoord graag al uw berichten zo snel mogelijk. 

Met vriendelijke groet Michel Laugs,
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.